Γραμμή Παραγωγής

SUNTC έχει εμμείνει με συνέπεια στην πολιτική της ποιότητας πρώτα και της προστασίας του περιβάλλοντος πρώτα. Από την άποψη της ποιότητας, SUNTC έχει υιοθετήσει τρία επίπεδα ποιοτικού ελέγχου, δηλαδή ποιοτικός έλεγχος πρώτης ύλης, ποιοτικός έλεγχος διαδικασίας και ποιοτικός έλεγχος ολοκληρωμένων προϊόντων, για να εξασφαλίσει τη συνέπεια της ποιότητας των προϊόντων.


Shenzhen Sunning Tension Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 0Shenzhen Sunning Tension Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 1Shenzhen Sunning Tension Industrial Co., Ltd. γραμμή παραγωγής εργοστασίων 2

OEM / ODM

SUNTC παρέχει την έρευνα και την ανάπτυξη, παραγωγή, προσαρμογή, φόρμα που ανοίγει και άλλες υπηρεσίες, οι υπάρχουσες μορφές φορμών των εκατοντάδων των προτύπων, μπορούν να βοηθήσουν τους πελάτες να προσαρμόσουν την ανάπτυξη των νέων μορφών, συγχρόνως στη συνέλευση η παραγωγή έχει έναν πλούτο της εμπειρίας.

(1) προσαρμογή λογότυπων

Όπου υπάρχει μια προσαρμοσμένη δώρο απαίτηση για τους πελάτες, οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν το ύφος, μπορούμε επίσης να συστήσουμε το ύφος, το ΛΟΓΟΤΥΠΟ συνήθειας, τα σχέδια, η γλώσσα διαφήμισης, κ.λπ., είναι εκεί υψηλά και οι επιλογές χαμηλής τιμής, πελάτες μπορούν να επιλέξουν το ύφος σύμφωνα με τον προϋπολογισμό. Το ελεύθερο σχέδιο, η ελάχιστη ποσότητα διαταγής χρειάζεται μόνο τις δωδεκάδες

(2) προσαρμογή φορμών

Σύμφωνα με τις απαιτήσεις πελατών να προσαρμόσουν τη μορφή, αυτό πρέπει να ανοίξει την προσαρμογή φορμών, μπορεί να ανοίξει μαλακή κόλλα PVC φορμών την υλική, πλαστικό, μέταλλο και άλλες μορφές, η πλαστική φόρμα και η φόρμα PVC είναι οι πιό κοινές, σύγκριση φορμών:

Πλαστικό ABS:

Το κόστος φορμών είναι περισσότερο από USD1600, η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 5000, ο χρόνος είναι περίπου 15 εργάσιμες ημέρες, το πλεονέκτημα της τιμής κοχυλιών είναι χαμηλό, το κοχύλι έχει το βαθμό.

Μαλακό λάστιχο PVC:

Το κόστος φορμών είναι περισσότερο από USD160, η ελάχιστη ποσότητα διαταγής είναι 500, ο χρόνος είναι περίπου 5 εργάσιμες ημέρες, το πλεονέκτημα μπορεί να είναι προσαρμοσμένες διάφορες μορφές.

Υλικό μετάλλων:

Το κόστος φορμών είναι περισσότερο από USD500, η ελάχιστη ποσότητα διαταγής των 3000, ο χρόνος είναι περίπου 12 εργάσιμες ημέρες, το πλεονέκτημα του υψηλού βαθμού κοχυλιών, μπορεί να είναι ΛΟΓΌΤΥΠΟ λέιζερ.

(3) προσαρμογή συσκευασίας

Το κόστος οργάνωσης είναι 320USD.MOQ είναι κόστος 500PCS.Setup δεν χρεώνεται για τις μεγάλες ποσότητες.

 

Αφήστε ένα μήνυμα