Εισελκόμενα 3.28ft γρήγορα καλώδια 3 χρέωσης USB ταξιδιού σε 1 για τη Samsung

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα KeiMi
Αριθμό μοντέλου STC-LX53
Ποσότητα παραγγελίας min 200PCS
Τιμή USD1.59-2.19
Χρόνος παράδοσης 5-15 εργάσιμες ημέρες
Όροι πληρωμής T/T, Western Union,
Δυνατότητα προσφοράς 450000 κομμάτι/κομμάτια το μήνα
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων 3--1 γρήγορη γραμμή στοιχείων μικροϋπολογιστών τύπων γ Usb καλωδίων χρέωσης Υλικό TPE.ABS και σιλικόνη
Μήκος 100cm/3.28Ft Χρώμα Πορφυροί/μπλε κόκκινος/πράσινος/Pink.Black
Χαρακτηριστικό γνώρισμα Επίπεδο καλώδιο
Υψηλό φως

καλώδια χρέωσης USB 3.28ft γρήγορα

,

Γρήγορα καλώδια χρέωσης USB TPE

,

εισελκόμενα USB καλώδια 3.28ft

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Εισελκόμενα 3.28ft γρήγορα καλώδια 3 χρέωσης USB ταξιδιού σε 1 για τη Samsung

 

Εισελκόμενη 3--1 γρήγορη γραμμή στοιχείων μικροϋπολογιστών τύπων Γ Usb καλωδίων χρέωσης ταξιδιού για τη Samsung

 

3--1 γρήγορη περιγραφή γραμμών στοιχείων μικροϋπολογιστών τύπων γ Usb καλωδίων χρέωσης:

1. Παρακαλώ τραβήξτε και τις δύο άκρες του καλωδίου για το επιθυμητό μήκος, αντί μόνο ενός τέλους.
 
2. Το μήκος 3.28Feet/1Meters είναι βέλτιστο για να χρησιμοποιήσει στο σπίτι, γραφείο, αυτοκίνητο, που ταξιδεύει & περισσότερο. Εισελκόμενα 3 σε 1 καλώδιο είναι πολύ εύκολο να διπλωθούν και θέση στην τσάντα, την τσάντα lap-top, την τσέπη σας κ.λπ.
 
3. Εισελκόμενο σχέδιο: μπορέστε προσαρμόζεται στο τέλειο μήκος Απλά τράβηγμα και στις δύο άκρες του εισελκόμενου καλωδίου USB που ξετυλίγει στο ιδανικό μήκος και που τραβά έπειτα τις άκρες πάλι που ξανατυλίγουν.
 
4. Το μέγιστο συνολικό ρεύμα παραγωγής μπορεί να είναι μέχρι 3A (σύνολο, όχι κάθε τέλος), τη δαπάνη γρηγορότερα από τα περισσότερα 3 καλώδια -1 και εργάζεται καλύτερα για τις ταμπλέτες και τις γρήγορες συσκευές δαπανών. Υποστήριξη για τα ΣΤΟΙΧΕΊΑ SYNCING.
 
5. Κάτοχος τηλεφωνικών Holder.With τηλεφώνων. TV ρολογιών χρεώνοντας.
 
6. Καλή επιλογή δώρων: Ο χαριτωμένος και λεπτός μικροσκοπικός ομιλητής με τα ισχυρά υγιή και όμορφα φω'τα, το κάνει την καλύτερη επιλογή δώρων για τα παιδιά, την οικογένεια και τους φίλους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιεσδήποτε περιπτώσεις, όπως χρησιμοποιημένος για τη γιόγκα, στο κόμμα φίλων, πηγαίνει έξω με την οικογένεια και τους φίλους, τη ημέρα των Χριστουγέννων, την ημέρα Πάσχας, την ημέρα των ευχαριστιών, τα γενέθλια, την επέτειο, την ημέρα μητέρων, την ημέρα πατέρων, αποκριές, το γάμο, κ.λπ.
 
 
Όνομα προϊόντων 3--1 γρήγορη γραμμή στοιχείων μικροϋπολογιστών τύπων γ Usb καλωδίων χρέωσης
Υλικό TPE.ABS και σιλικόνη
Μήκος 1m/3.28Ft
Χρώμα Πορφυρός/μπλε/κόκκινος/πράσινος/ροζ/ο Μαύρος
Παραγωγή επιτρέπει 3A Max
Λογότυπο Μπορέστε να προσαρμοστείτε
Προσαρμοσμένος

Σπίτι. Office.Points ανταλλάξτε τα δώρα, επιχειρησιακά δώρα, δώρα διαφήμισης, προωθητικά δώρα, δώρα διασκέψεων, προωθητικά δώρα, δώρα φεστιβάλ

Εισελκόμενα 3.28ft γρήγορα καλώδια 3 χρέωσης USB ταξιδιού σε 1 για τη Samsung 0Εισελκόμενα 3.28ft γρήγορα καλώδια 3 χρέωσης USB ταξιδιού σε 1 για τη Samsung 1Εισελκόμενα 3.28ft γρήγορα καλώδια 3 χρέωσης USB ταξιδιού σε 1 για τη Samsung 2Εισελκόμενα 3.28ft γρήγορα καλώδια 3 χρέωσης USB ταξιδιού σε 1 για τη Samsung 3Εισελκόμενα 3.28ft γρήγορα καλώδια 3 χρέωσης USB ταξιδιού σε 1 για τη Samsung 4

Packing&Transport

Προσαρμοσμένος: Δεχόμαστε το προσαρμοσμένο λογότυπο και τη συσκευασία διαθέσιμα.

Συσκευασία: Τα προϊόντα μας θα συσκευάζονταν σε ένα σκληρό κουτί από χαρτόνι/ένα διπλό κιβώτιο χρώματος κιβωτίων με μια φουσκάλα, και έπειτα σε ένα χαρτοκιβώτιο 3 στρωμάτων, και θα καθοριστούν στενά, ακόμη και η αποστολή θαλασσίως δεν είναι κανένα πρόβλημα.

Χρόνος παράδοσης:
1. Μαζική διαταγή: 25days μετά από την επιβεβαίωση.
2. Δείγμα: 3-7 ημέρες αφότου ζητήσατε την πληρωμή.

3. μπορείτε να πληρώσετε τη χρησιμοποίηση PayPal, Δυτική Ένωση, T/T.
4. όλη η πληρωμή γίνονται αποδεκτά μέσω της ασφαλούς μεταβίβασης επεξεργαστών πληρωμής.

 

FAQ

1. Πότε μπορώ να πάρω την αναφορά;
Αναφέρουμε συνήθως μέσα σε 24 ώρες αφότου παίρνουμε την έρευνά σας. Εάν είστε πολύ επείγοντες να πάρετε την τιμή, παρακαλώ μας καλέστε ή μας πέστε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας έτσι ώστε θα θεωρήσουμε την προτεραιότητα έρευνάς σας.
2. Πώς θα μπορούσα να αγοράσω τα προϊόντα εάν δεν υπάρχει καμία τιμή στον ιστοχώρο;
Οι αγοραστές πρέπει να στείλουν τις απαραίτητες λεπτομέρειες προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κατόπιν μια λογική αναφορά ως αίτημα θα παρεχόταν.
3. Πώς μπορώ να πάρω ένα δείγμα για να ελέγξω την ποιότητά σας;
Μετά από την επιβεβαίωση τιμών, μπορείτε να απαιτήσετε τα δείγματα για να ελέγξετε την ποιότητά μας. Εάν χρειαστείτε τα δείγματα, θα χρεώσουμε για το κόστος δειγμάτων. Αλλά το κόστος δειγμάτων μπορεί να είναι πληρωτέο μετά από την επιβεβαίωση διαταγής όταν είναι η ποσότητά σας της διαταγής περισσότερο από το MOQ.
4. Πόσο καιρό μπορώ να αναμείνω να πάρω το δείγμα;
Αφότου πληρώνετε τη δαπάνη δειγμάτων, τα δείγματα θα είναι έτοιμα για την παράδοση λιγότερο από 3 ημέρες. Εάν είναι δείγμα cOem ίσως πάρτε ελάχιστα περισσότερο.
5. Τι γίνεται με τη χρονική ανοχή για τη μαζική παραγωγή;
Ειλικρινά, εξαρτάται από την ποσότητα διαταγής και η εποχή τοποθετείτε τη διαταγή. Αλλά ως επαγγελματικός κατασκευαστής, μπορούμε πάντα να επιτύχουμε την προθεσμία σας.
6. Πολιτικές Warranty&Return:
1. Τα περισσότερα προϊόντα προσφέρουν την εξουσιοδότηση μήνα 3-6 και δώδεκα μηνών εξουσιοδότηση για τους VIP πελάτες μας, εάν η ποιότητα να έχε οποιαδήποτε προβλήματα, έχουμε ένα αγαθό μετά από την υπηρεσία πώλησης ομάδα θα λύσουμε τα ποιοτικά προβλήματα για σας.
2. Οι ελαττωματικοί φορτιστές μπορούν να επιστραφούν από τον nonman-γίνοντα λόγο, οι φορτιστές αντικατάστασης θα σταλούν στην επόμενη διαταγή σας.