10W ασύρματη τράπεζα δύναμης χρέωσης

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα KeiMi
Αριθμό μοντέλου STC-Q69
Ποσότητα παραγγελίας min 100PCS
Τιμή USD6.99-8.99
Χρόνος παράδοσης 5-20working ημέρες
Όροι πληρωμής Western Union, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 100000 κομμάτι/κομμάτια το μήνα
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων 10 ραδιόφωνο W γρήγορα που χρεώνει τη μαγνητική ασύρματη τράπεζα δύναμης ΜΕΓΕΘΟΣ 95.8*64.1*11.8mm
Υλικό ABS+ PC Ικανότητα 5000mAh
Προστασία Προστασία βραχυκυκλώματος, υπερφόρτωση Χρώμα άσπρος
Υψηλό φως

10W ασύρματη τράπεζα δύναμης χρέωσης

,

PD 20W ασύρματη τράπεζα δύναμης χρέωσης

,

5000mAh μαγνητική τράπεζα δύναμης

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

10W ασύρματη τράπεζα δύναμης χρέωσης

 

10 ραδιόφωνο W γρήγορα που χρεώνει τη μαγνητική ασύρματη περιγραφή τράπεζας δύναμης:

1. Ισχυρή μαγνητική προσρόφηση: Η ασύρματη τράπεζα δύναμης με έναν ενσωματωμένο ισχυρό μαγνήτη, ο οποίος μπορεί να κρατήσει τη συσκευή σας σταθερά. Μόνο πρέπει να συνδέσει τη μαγνητική τράπεζα δύναμης με το πίσω μέρος του iPhone 13/2 για να επιτύχει γρήγορα την ασύρματη χρέωση. Η μαγνητική ασύρματη χρέωση είναι μόνο διαθέσιμη για iPhone 13/12/12 υπέρ/12 υπέρ Max/12 μίνι. Μπορεί να κρατήσει η συσκευή ότι σας σταθερά χωρίς πτώση κάτω από ακόμη και εσείς τρέχει. Το καταστήστε φορητό οπουδήποτε.
2. Ελαφρύς & φορητός: Έναντι της ογκώδους συνδεμένης με καλώδιο τράπεζας δύναμης είναι ελαφρύτερο. Μόνο 105g. Η μαγνητική ασύρματη τράπεζα δύναμης κατάλληλη για το iPhone 12/13 σειρά μικρότερο σε μέγεθος και φορητό. Ελαφρύς και εύκολος να φέρει. Συμπαγές μέγεθος για να ταιριάξει τέλεια σε οποιαδήποτε πορτοφόλι, φοίνικα, πακέτο ή τσέπη. Το μαλακό σχέδιο μαξιλαριών σιλικόνης μπορεί καλύτερα να προστατεύσει το τηλέφωνο από τις αρχές ή τα γδαρσίματα. Όχι άλλα καλώδια χρεώνοντας!
3. Πολλών χρήσεων συνδυασμός χρέωσης: Ασύρματης και μαγνητικής προσρόφηση 3 τραπεζών δύναμης, σε 1. Η μίνι φορητή τράπεζα δύναμης μπορεί να υποστηρίξει την ασύρματη χρέωση για το iPhone 12 και τη συνδεμένη με καλώδιο λιμένας χρέωση Α1 για ένα άλλο κινητό τηλέφωνο συγχρόνως. Ασύρματοι χρεώνοντας για το iPhone 12 σειρές, χρειάζεστε ακριβώς στη μαγνητική προσρόφηση στην τηλεφωνική πλάτη και πιέζετε το κουμπί τραπεζών δύναμης. Η συνδεμένη με καλώδιο χρέωση μπορεί να φθάσει σε 20W. Επίσης μπορέστε εισαγωγή και παραγωγή συγχρονισμού για τη φορητή χρέωση. Προσθέστε ότι το «μαγνητικό καθολικό δαχτυλίδι (να μην περιλάβει, .can είναι συνήθεια)» εξαρτήματα άφησε όλα τα ασύρματα τηλέφωνα χρέωσης μπορεί να χρησιμοποιήσει τη μαγνητική ασύρματη τράπεζα δύναμης (πρόταση που εγκαθίσταται έξω από την περίπτωση)
4. Προστασία ασφάλειας: Η μαγνητική ασύρματη δύναμης προστασία υπερθέρμανσης τραπεζών ενσωματωμένη, προστασία υπερτίμησης λειτουργίας προστασίας βραχυκυκλώματος μπορεί να εξασφαλίσει την ασφάλεια του εξοπλισμού. Παρέχετε ότι ένα αφιερωμένο ασύρματο χρώμα δεικτών φόρτισης παρουσιάζει υπόλοιπη μπαταρία.

 

Περιγραφή προϊόντων

 

Όνομα προϊόντων 10 ραδιόφωνο W γρήγορα που χρεώνει τη μαγνητική ασύρματη τράπεζα δύναμης
Κατάλληλος τύπος Καθολικός τύπος
Τύπος μπαταριών Λι-πολυμερές σώμα
Μέγεθος 95.8*64.1*11.8mm
Υλικό της Shell ABS+ PC
Διεπαφή εισαγωγής φως ning
Δύναμη εισαγωγής 5V/2A
Διεπαφή παραγωγής ελαφρύς ασύρματος φορτιστής ning+
Δύναμη αστραπής έξω 5V/1A
Δύναμη φορτιστών Wilress 10W/7.5W/5W
Συναλλαγματική ισοτιμία 76%

 

10W ασύρματη τράπεζα δύναμης χρέωσης 010W ασύρματη τράπεζα δύναμης χρέωσης 110W ασύρματη τράπεζα δύναμης χρέωσης 210W ασύρματη τράπεζα δύναμης χρέωσης 310W ασύρματη τράπεζα δύναμης χρέωσης 410W ασύρματη τράπεζα δύναμης χρέωσης 5

 

Packing&Transport

Προσαρμοσμένος: Δεχόμαστε το προσαρμοσμένο λογότυπο και τη συσκευασία διαθέσιμα.

Συσκευασία: Τα προϊόντα μας θα συσκευάζονταν σε ένα σκληρό κουτί από χαρτόνι/ένα διπλό κιβώτιο χρώματος κιβωτίων με μια φουσκάλα, και έπειτα σε ένα χαρτοκιβώτιο 3 στρωμάτων, και θα καθοριστούν στενά, ακόμη και η αποστολή θαλασσίως δεν είναι κανένα πρόβλημα.

Χρόνος παράδοσης:
1. Μαζική διαταγή: 25days μετά από την επιβεβαίωση.
2. Δείγμα: 3-7 ημέρες αφότου ζητήσατε την πληρωμή.

3. μπορείτε να πληρώσετε τη χρησιμοποίηση PayPal, Δυτική Ένωση, T/T.
4. όλη η πληρωμή γίνονται αποδεκτά μέσω της ασφαλούς μεταβίβασης επεξεργαστών πληρωμής.

 

FAQ

1. Πότε μπορώ να πάρω την αναφορά;
Αναφέρουμε συνήθως μέσα σε 24 ώρες αφότου παίρνουμε την έρευνά σας. Εάν είστε πολύ επείγοντες να πάρετε την τιμή, παρακαλώ μας καλέστε ή μας πέστε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας έτσι ώστε θα θεωρήσουμε την προτεραιότητα έρευνάς σας.
2. Πώς θα μπορούσα να αγοράσω τα προϊόντα εάν δεν υπάρχει καμία τιμή στον ιστοχώρο;
Οι αγοραστές πρέπει να στείλουν τις απαραίτητες λεπτομέρειες προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κατόπιν μια λογική αναφορά ως αίτημα θα παρεχόταν.
3. Πώς μπορώ να πάρω ένα δείγμα για να ελέγξω την ποιότητά σας;
Μετά από την επιβεβαίωση τιμών, μπορείτε να απαιτήσετε τα δείγματα για να ελέγξετε την ποιότητά μας. Εάν χρειαστείτε τα δείγματα, θα χρεώσουμε για το κόστος δειγμάτων. Αλλά το κόστος δειγμάτων μπορεί να είναι πληρωτέο μετά από την επιβεβαίωση διαταγής όταν είναι η ποσότητά σας της διαταγής περισσότερο από το MOQ.
4. Πόσο καιρό μπορώ να αναμείνω να πάρω το δείγμα;
Αφότου πληρώνετε τη δαπάνη δειγμάτων, τα δείγματα θα είναι έτοιμα για την παράδοση λιγότερο από 3 ημέρες. Εάν είναι δείγμα cOem ίσως πάρτε ελάχιστα περισσότερο.
5. Τι γίνεται με τη χρονική ανοχή για τη μαζική παραγωγή;
Ειλικρινά, εξαρτάται από την ποσότητα διαταγής και η εποχή τοποθετείτε τη διαταγή. Αλλά ως επαγγελματικός κατασκευαστής, μπορούμε πάντα να επιτύχουμε την προθεσμία σας.
6. Πολιτικές Warranty&Return:
1. Τα περισσότερα προϊόντα προσφέρουν την εξουσιοδότηση μήνα 3-6 και δώδεκα μηνών εξουσιοδότηση για τους VIP πελάτες μας, εάν η ποιότητα να έχε οποιαδήποτε προβλήματα, έχουμε ένα αγαθό μετά από την υπηρεσία πώλησης ομάδα θα λύσουμε τα ποιοτικά προβλήματα για σας.
2. Οι ελαττωματικοί φορτιστές μπορούν να επιστραφούν από τον nonman-γίνοντα λόγο, οι φορτιστές αντικατάστασης θα σταλούν στην επόμενη διαταγή σας.