4 σε 1 γρήγορη πολυ λειτουργία χρέωσης ασύρματος φορτιστής

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα KeiMi
Αριθμό μοντέλου STC-G605
Ποσότητα παραγγελίας min 200pcs
Τιμή USD15.49-17.69
Χρόνος παράδοσης 5-15WORKING ΗΜΈΡΕΣ
Όροι πληρωμής Western Union, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 250000 Τεμάχιο/Τεμάχια ανά μήνα
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων 4 σε 1 ασύρματο φορτιστή ξυπνητηριών ΜΕΓΕΘΟΣ 185*146*14mm
Υλικό Πλαστικό + PCB Βάρος προϊόντων 275g
Χρώμα μαύρος Παραγωγή 15W
Υψηλό φως

πτυσσόμενος ασύρματος φορτιστής 15W OTP

,

Πτυσσόμενος ασύρματος φορτιστής μαγνητών Qi

,

7.5W ασύρματος φορτιστής ξυπνητηριών

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

4 σε 1 ασύρματη περιγραφή φορτιστών ξυπνητηριών:


1. 4 σε 1 ασύρματο σταθμό χρέωσης: ο ασύρματος φορτιστής μπορεί να χρεώσει τις περισσότερες συσκευές: το iphone και Qi τηλεφωνούν, iWatch και AirPods συγχρόνως.

2. Ευρέως συμβατός: Το συμβατό σύστημα με το iPhone υπέρ/11 υπέρ ανώτατος 13/13pro/12Pro/12/11/11/XR/Χ/XS/XS MAX/8/8Plus/SE, iWatch, AirPods, σημείωση 9/8/7/5 γαλαξιών της Samsung, S20 qi-το /S10/S10 συν/S9/S9 συν/S8/S8 συν/S7 και περισσότερες συσκευές, 10W σύνδεσε με καλώδιο το φορτιστή για άλλες συσκευές. Σημείωση: παρακαλώ χρησιμοποιώντας το QC 3,0 προσαρμοστή (συμπεριλαμβανόμενο) για να πάρει μια γρήγορη εμπειρία χρέωσης

3. Διευθετήσιμο ψηφιακό ρολόι: Εξοπλισμένος με την ψηφιακή λειτουργία ρολογιών που άλλοι παλαιότεροι σταθμοί χρέωσης δεν έχουν. Δεν πρέπει να τοποθετήσετε/φέρνετε το ρολόι χωριστά στο γραφείο σας, μπορείτε πάντα να δείτε το χρόνο.

 

Περιγραφή προϊόντων
Όνομα στοιχείων 4 σε 1 ασύρματο φορτιστή ξυπνητηριών
Λειτουργία Qi 15 ασύρματος φορτιστής
Παραγωγή 5W/7.5W/10W (MAX)
Χαρακτηριστικό γνώρισμα

1: 10W γρήγορος ασύρματος φορτιστής, συμβατός με 7.5w, 5w.

2: χρέωση του λιμένα για AirPods

3: υποστήριγμα για τον ασύρματο φορτιστή (για το iWatch). (Αυτό το προϊόν δεν περιλαμβάνει την ασύρματη χρέωση για το iWatch, μόνο το υποστήριγμα)

4. Με το ξυπνητήρι

Χρώμα Μαύρος
Απόσταση χρέωσης ≤6mm
Μέγεθος προϊόντων 166.8X120.5X108.5mm

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

4 σε 1 γρήγορη πολυ λειτουργία χρέωσης ασύρματος φορτιστής 04 σε 1 γρήγορη πολυ λειτουργία χρέωσης ασύρματος φορτιστής 14 σε 1 γρήγορη πολυ λειτουργία χρέωσης ασύρματος φορτιστής 24 σε 1 γρήγορη πολυ λειτουργία χρέωσης ασύρματος φορτιστής 34 σε 1 γρήγορη πολυ λειτουργία χρέωσης ασύρματος φορτιστής 4

4 σε 1 γρήγορη πολυ λειτουργία χρέωσης ασύρματος φορτιστής 54 σε 1 γρήγορη πολυ λειτουργία χρέωσης ασύρματος φορτιστής 6

FAQ

1. Πότε μπορώ να πάρω την αναφορά;
Αναφέρουμε συνήθως μέσα σε 24 ώρες αφότου παίρνουμε την έρευνά σας. Εάν είστε πολύ επείγοντες να πάρετε την τιμή, παρακαλώ μας καλέστε ή μας πέστε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας έτσι ώστε θα θεωρήσουμε την προτεραιότητα έρευνάς σας.
2. Πώς θα μπορούσα να αγοράσω τα προϊόντα εάν δεν υπάρχει καμία τιμή στον ιστοχώρο;
Οι αγοραστές πρέπει να στείλουν τις απαραίτητες λεπτομέρειες προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κατόπιν μια λογική αναφορά ως αίτημα θα παρεχόταν.
3. Πώς μπορώ να πάρω ένα δείγμα για να ελέγξω την ποιότητά σας;
Μετά από την επιβεβαίωση τιμών, μπορείτε να απαιτήσετε τα δείγματα για να ελέγξετε την ποιότητά μας. Εάν χρειαστείτε τα δείγματα, θα χρεώσουμε για το κόστος δειγμάτων. Αλλά το κόστος δειγμάτων μπορεί να είναι πληρωτέο μετά από την επιβεβαίωση διαταγής όταν είναι η ποσότητά σας της διαταγής περισσότερο από το MOQ.
4. Πόσο καιρό μπορώ να αναμείνω να πάρω το δείγμα;
Αφότου πληρώνετε τη δαπάνη δειγμάτων, τα δείγματα θα είναι έτοιμα για την παράδοση λιγότερο από 3 ημέρες. Εάν είναι δείγμα cOem ίσως πάρτε ελάχιστα περισσότερο.
5. Πολιτικές Warranty&Return:
Τα περισσότερα προϊόντα προσφέρουν την εξουσιοδότηση μήνα 3-6 και δώδεκα μηνών εξουσιοδότηση για τους VIP πελάτες μας, εάν η ποιότητα να έχε οποιαδήποτε προβλήματα, έχουμε ένα αγαθό μετά από την υπηρεσία πώλησης ομάδα θα λύσουμε τα ποιοτικά προβλήματα για σας.