5000mAh μαγνητικός ασύρματος φορτιστής

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα KeiMi
Αριθμό μοντέλου STC-Q69
Ποσότητα παραγγελίας min 100PCS
Τιμή USD6.99-8.99
Χρόνος παράδοσης 5-15Working ημέρες
Όροι πληρωμής Western Union, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 150000 κομμάτι/κομμάτια το μήνα
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Μαγνητική φορητή τράπεζα δύναμης φορτιστών 5000mAh ασύρματη Μέγεθος 95.8*64.1*11.8mm
Υλικό ABS+ PC Ικανότητα 5000mAh
Προστασία Προστασία βραχυκυκλώματος, υπερφόρτωση Χρώμα Άσπρος
Υψηλό φως

5000mAh μαγνητικός ασύρματος φορτιστής

,

Μαγνητικός ασύρματος φορτιστής OVP

,

5000mAh μαγνητικός φορητός φορτιστής

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

5000mAh μαγνητικός ασύρματος φορτιστής

 

Μαγνητική φορητή περιγραφή τράπεζας δύναμης φορτιστών 5000mAh ασύρματη:

1. Ακριβώς βάλτε την τράπεζα δύναμης κοντά στο κινητό τηλέφωνό σας, η αυτόματη και γρήγορη θέση και η ασύρματη χρέωση θα αρχίσουν για να χρεώνουν το τηλέφωνό σας. iphone12/13 τα προϊόντα σειράς σχεδιάζονται με τους άμεσους MAG-ασφαλείς ασύρματους φορτιστές. Άλλα κινητά τηλέφωνα σχεδιάζονται με την ασύρματη λειτουργία χρέωσής τους, η οποία μπορεί να πραγματοποιήσει την MAG-ασφαλή ασύρματη χρέωση εφ' όσον εμμένετε το μαγνητικό δαχτυλίδι που παραδίδεται μαζί με το τηλέφωνο στο πίσω μέρος του κινητού φορτιστή.
2. Η τράπεζα δύναμης ενσωματώνει τρεις λειτουργίες συμπεριλαμβανομένης της τράπεζας δύναμης 5000mA + ασύρματος φορτιστής + μαγνητική προσρόφηση. Μπορεί επίσης να χρεώσει ένα άλλα δύο wirelessly χρεώνοντας ένα τηλέφωνο. Η μέγιστη δύναμη της ασύρματης χρέωσης είναι 15W, η μέγιστη δύναμη του λιμένα παραγωγής 8Pin είναι 5W. Το τηλέφωνό σας μπορεί γρήγορα και πλήρως να χρεωθεί σε μια ώρα σε πιό σύντομο χρονικό διάστημα.
3. η μαγνητική τράπεζα δύναμης αναπτύσσεται από τους σχεδιαστές μας μέσω της δοκιμής Ε&Α 4.800 ωρών. Μπορεί όχι μόνο να πραγματοποιήσει γρήγορα να χρεώσει αλλά και να εξασφαλίσει ασφάλεια, συμπεριλαμβανομένης της προστασίας υπερτίμησης, προστασία βραχυκυκλώματος, υψηλής θερμοκρασίας προστασία, προστασία αναστοιχειοθέτησης, και να ρίξει την προστασία.
 4. Ασύρματες οδηγίες χρέωσης: Για να χρησιμοποιήσει τη MAG-ασφαλή ασύρματη λειτουργία χρέωσης, η προστατευτική περίπτωση του κινητού τηλεφώνου θα είναι μικρότερη από ή ίσος σε 0,12 ίντσες στο πάχος. Η ασύρματη λειτουργία χρέωσης μπορεί να επηρεαστεί εάν τα τηλεφωνικά επιχειρήματα δίνονται από το μέταλλο ή το γυαλί. Η μονάδα με τη μαγνητική κινητή τηλεφωνική περίπτωσή της συστήνεται.

 

Περιγραφή προϊόντων

 

Όνομα προϊόντων Μαγνητική φορητή τράπεζα δύναμης φορτιστών 5000mAh ασύρματη
Κατάλληλος τύπος Καθολικός τύπος
Τύπος μπαταριών Λι-πολυμερές σώμα
Μέγεθος 95.8*64.1*11.8mm
Υλικό της Shell ABS+ PC
Διεπαφή εισαγωγής αστραπή
Δύναμη εισαγωγής 5V/2A
Διεπαφή παραγωγής ελαφρύς ασύρματος φορτιστής ning+
Δύναμη αστραπής έξω 5V/1A
Δύναμη φορτιστών Wilress 10W/7.5W/5W
Συναλλαγματική ισοτιμία 76%

 

5000mAh μαγνητικός ασύρματος φορτιστής 05000mAh μαγνητικός ασύρματος φορτιστής 15000mAh μαγνητικός ασύρματος φορτιστής 25000mAh μαγνητικός ασύρματος φορτιστής 35000mAh μαγνητικός ασύρματος φορτιστής 45000mAh μαγνητικός ασύρματος φορτιστής 5

 

Packing&Transport

Προσαρμοσμένος: Δεχόμαστε το προσαρμοσμένο λογότυπο και τη συσκευασία διαθέσιμα.

Συσκευασία: Τα προϊόντα μας θα συσκευάζονταν σε ένα σκληρό κουτί από χαρτόνι/ένα διπλό κιβώτιο χρώματος κιβωτίων με μια φουσκάλα, και έπειτα σε ένα χαρτοκιβώτιο 3 στρωμάτων, και θα καθοριστούν στενά, ακόμη και η αποστολή θαλασσίως δεν είναι κανένα πρόβλημα.

Χρόνος παράδοσης:
1. Μαζική διαταγή: 25days μετά από την επιβεβαίωση.
2. Δείγμα: 3-7 ημέρες αφότου ζητήσατε την πληρωμή.

3. μπορείτε να πληρώσετε τη χρησιμοποίηση PayPal, Δυτική Ένωση, T/T.
4. όλη η πληρωμή γίνονται αποδεκτά μέσω της ασφαλούς μεταβίβασης επεξεργαστών πληρωμής.

 

FAQ

1. Πότε μπορώ να πάρω την αναφορά;
Αναφέρουμε συνήθως μέσα σε 24 ώρες αφότου παίρνουμε την έρευνά σας. Εάν είστε πολύ επείγοντες να πάρετε την τιμή, παρακαλώ μας καλέστε ή μας πέστε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας έτσι ώστε θα θεωρήσουμε την προτεραιότητα έρευνάς σας.
2. Πώς θα μπορούσα να αγοράσω τα προϊόντα εάν δεν υπάρχει καμία τιμή στον ιστοχώρο;
Οι αγοραστές πρέπει να στείλουν τις απαραίτητες λεπτομέρειες προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κατόπιν μια λογική αναφορά ως αίτημα θα παρεχόταν.
3. Πώς μπορώ να πάρω ένα δείγμα για να ελέγξω την ποιότητά σας;
Μετά από την επιβεβαίωση τιμών, μπορείτε να απαιτήσετε τα δείγματα για να ελέγξετε την ποιότητά μας. Εάν χρειαστείτε τα δείγματα, θα χρεώσουμε για το κόστος δειγμάτων. Αλλά το κόστος δειγμάτων μπορεί να είναι πληρωτέο μετά από την επιβεβαίωση διαταγής όταν είναι η ποσότητά σας της διαταγής περισσότερο από το MOQ.
4. Πόσο καιρό μπορώ να αναμείνω να πάρω το δείγμα;
Αφότου πληρώνετε τη δαπάνη δειγμάτων, τα δείγματα θα είναι έτοιμα για την παράδοση λιγότερο από 3 ημέρες. Εάν είναι δείγμα cOem ίσως πάρτε ελάχιστα περισσότερο.
5. Τι γίνεται με τη χρονική ανοχή για τη μαζική παραγωγή;
Ειλικρινά, εξαρτάται από την ποσότητα διαταγής και η εποχή τοποθετείτε τη διαταγή. Αλλά ως επαγγελματικός κατασκευαστής, μπορούμε πάντα να επιτύχουμε την προθεσμία σας.
6. Πολιτικές Warranty&Return:
1. Τα περισσότερα προϊόντα προσφέρουν την εξουσιοδότηση μήνα 3-6 και δώδεκα μηνών εξουσιοδότηση για τους VIP πελάτες μας, εάν η ποιότητα να έχε οποιαδήποτε προβλήματα, έχουμε ένα αγαθό μετά από την υπηρεσία πώλησης ομάδα θα λύσουμε τα ποιοτικά προβλήματα για σας.
2. Οι ελαττωματικοί φορτιστές μπορούν να επιστραφούν από τον nonman-γίνοντα λόγο, οι φορτιστές αντικατάστασης θα σταλούν στην επόμενη διαταγή σας.