Το καθολικό αυτοκίνητο 10W Qi τοποθετεί τον ασύρματο τηλεφωνικό κάτοχο φορτιστών για αρρενωπό

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα KeiMi
Αριθμό μοντέλου STC-X345
Ποσότητα παραγγελίας min 200PCS
Τιμή USD5.99-8.99
Χρόνος παράδοσης 5-15Working ημέρες
Όροι πληρωμής Western Union, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 250000 κομμάτι/κομμάτια το μήνα
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Ο τηλεφωνικός κάτοχος αυτοκινήτων Qi ασύρματο αυτοκίνητο φορτιστών τοποθετεί για αρρενωπό Μέγεθος 119*69*18mm
Διαδικασία Λαστιχένιο πετρέλαιο ψεκασμού Υλικό Πλαστικό +PCB
Χρώμα Μαύρος Λιμένας εισαγωγής Μικροϋπολογιστής
Υψηλό φως

το αυτοκίνητο 10W Qi τοποθετεί τον ασύρματο φορτιστή

,

το αυτοκίνητο 119*69*18mm τοποθετεί τον ασύρματο φορτιστή

,

τηλεφωνικός κάτοχος 10W Qi ασύρματος φορτιστής

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Το καθολικό αυτοκίνητο 10W Qi τοποθετεί τον ασύρματο τηλεφωνικό κάτοχο φορτιστών για αρρενωπό

 

10 τηλεφωνικός κάτοχος αυτοκινήτων W ο καθολικός αυτόματος στερεώνοντας 10W Qi ασύρματο αυτοκίνητο φορτιστών τοποθετεί για αρρενωπό

 

Ο τηλεφωνικός κάτοχος αυτοκινήτων Qi ασύρματο αυτοκίνητο φορτιστών τοποθετεί για την αρρενωπή περιγραφή:

 

1. Ευφυές τηλεσκοπικό σχέδιο επαγωγής: Η αυτοκινήτων ασύρματη φορτιστών στάσεων τεχνολογία αντίληψης επαγωγής χρήσεων ευφυής, εσείς πρέπει μόνο να τοποθετήσει το τηλέφωνο στο αυτοκινητικό υποστήριγμα με ένα χέρι, ο συνδετήρας δύο του κατόχου αγκάλες αυτόματα ανοικτές και να στερεώσει το τηλέφωνο. Η ευφυής γρήγορη χρέωση, καθιστά την οδήγησή σας ευκολότερη και ασφαλέστερη. Όταν το τηλέφωνό σας είναι τελειωμένη φόρτιση, ο ασύρματος φορτιστής αυτοκινήτων είναι αυτόματα δύναμη να προστατευθεί μακριά η τηλεφωνική μπαταρία σας
2. 15W γρήγορα ραδιόφωνο που χρεώνει: Ανώτατος γρήγορος ασύρματος φορτιστής 15W για ανώτατο 10W για τη Samsung S20/σημείωση 20 σημείωση 20 το υπερβολικό /Note 10/Note 10 άκρη +/Note 5, ανώτατο 7.5W Plus/S10/S9/S8/S7/S6 συμβατό για το iPhone 13/12/Pro/11 υπέρ/υπέρ Max/XS MAX/XS/XR/X/8/8+, 5W για άλλα qi-τηλέφωνα. Για 15W, 10W, γρήγορος τρόπος χρέωσης 7.5W, QC 3,0 ο προσαρμοστής φορτιστών αυτοκινήτων απαιτείται ως πηγή ισχύος του (να μην περιλάβει).                       3. Ισχυρό φλυτζάνι αναρρόφησης & διευθετήσιμη εξέταση: Ο τηλεφωνικός κάτοχος αυτοκινήτων τοποθετεί το φορτιστή μπορεί να εγκατασταθεί στο ταμπλό ανεμοφρακτών αυτοκινήτων από τη βάση φλυτζανιών αναρρόφησης με το κολλώδες πήκτωμα. Και ο ασύρματος φορτιστής για το αυτοκίνητο είναι επίσης διαθέσιμος για τοποθετημένος στον εξαεριστήρα από το συνδετήρα. Η πλήρως περιστροφή 360 βαθμού επιτρέπει τη βέλτιστη εξέταση και την ευκολότερη χρήση των λειτουργιών.
 
Περιγραφή προϊόντων
Όνομα στοιχείων Ο τηλεφωνικός κάτοχος αυτοκινήτων Qi ασύρματο αυτοκίνητο φορτιστών τοποθετεί για αρρενωπό
Τρόπος STC-X345
Featuer Αυτόματος ασύρματος φορτιστής στερέωσης
Υλικό Πλαστικό + PCB
Λιμένας εισαγωγής Μικροϋπολογιστής
Δύναμη εισαγωγής 9V-2A/12V-1.5A
Απαιτήσεις προσαρμοστών QC3.0 επάνω από18W(να μην περιλάβει) /Can προσαρμόζεται
Δύναμη παραγωγής 10W γρήγορος ασύρματος φορτιστής, συμβατός με 7.5w, 5w.

Το καθολικό αυτοκίνητο 10W Qi τοποθετεί τον ασύρματο τηλεφωνικό κάτοχο φορτιστών για αρρενωπό 0Το καθολικό αυτοκίνητο 10W Qi τοποθετεί τον ασύρματο τηλεφωνικό κάτοχο φορτιστών για αρρενωπό 1Το καθολικό αυτοκίνητο 10W Qi τοποθετεί τον ασύρματο τηλεφωνικό κάτοχο φορτιστών για αρρενωπό 2Το καθολικό αυτοκίνητο 10W Qi τοποθετεί τον ασύρματο τηλεφωνικό κάτοχο φορτιστών για αρρενωπό 3Το καθολικό αυτοκίνητο 10W Qi τοποθετεί τον ασύρματο τηλεφωνικό κάτοχο φορτιστών για αρρενωπό 4Το καθολικό αυτοκίνητο 10W Qi τοποθετεί τον ασύρματο τηλεφωνικό κάτοχο φορτιστών για αρρενωπό 5Το καθολικό αυτοκίνητο 10W Qi τοποθετεί τον ασύρματο τηλεφωνικό κάτοχο φορτιστών για αρρενωπό 6Το καθολικό αυτοκίνητο 10W Qi τοποθετεί τον ασύρματο τηλεφωνικό κάτοχο φορτιστών για αρρενωπό 7

Packing&Transport

Προσαρμοσμένος: Δεχόμαστε το προσαρμοσμένο λογότυπο και τη συσκευασία διαθέσιμα.

Συσκευασία: Τα προϊόντα μας θα συσκευάζονταν σε ένα σκληρό κουτί από χαρτόνι/ένα διπλό κιβώτιο χρώματος κιβωτίων με μια φουσκάλα, και έπειτα σε ένα χαρτοκιβώτιο 3 στρωμάτων, και θα καθοριστούν στενά, ακόμη και η αποστολή θαλασσίως δεν είναι κανένα πρόβλημα.

Χρόνος παράδοσης:
1. Μαζική διαταγή: 25days μετά από την επιβεβαίωση.
2. Δείγμα: 3-7 ημέρες αφότου ζητήσατε την πληρωμή.

3. μπορείτε να πληρώσετε τη χρησιμοποίηση PayPal, Δυτική Ένωση, T/T.
4. όλη η πληρωμή γίνονται αποδεκτά μέσω της ασφαλούς μεταβίβασης επεξεργαστών πληρωμής.

 

FAQ

1. Πότε μπορώ να πάρω την αναφορά;
Αναφέρουμε συνήθως μέσα σε 24 ώρες αφότου παίρνουμε την έρευνά σας. Εάν είστε πολύ επείγοντες να πάρετε την τιμή, παρακαλώ μας καλέστε ή μας πέστε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας έτσι ώστε θα θεωρήσουμε την προτεραιότητα έρευνάς σας.
2. Πώς θα μπορούσα να αγοράσω τα προϊόντα εάν δεν υπάρχει καμία τιμή στον ιστοχώρο;
Οι αγοραστές πρέπει να στείλουν τις απαραίτητες λεπτομέρειες προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κατόπιν μια λογική αναφορά ως αίτημα θα παρεχόταν.
3. Πώς μπορώ να πάρω ένα δείγμα για να ελέγξω την ποιότητά σας;
Μετά από την επιβεβαίωση τιμών, μπορείτε να απαιτήσετε τα δείγματα για να ελέγξετε την ποιότητά μας. Εάν χρειαστείτε τα δείγματα, θα χρεώσουμε για το κόστος δειγμάτων. Αλλά το κόστος δειγμάτων μπορεί να είναι πληρωτέο μετά από την επιβεβαίωση διαταγής όταν είναι η ποσότητά σας της διαταγής περισσότερο από το MOQ.
4. Πόσο καιρό μπορώ να αναμείνω να πάρω το δείγμα;
Αφότου πληρώνετε τη δαπάνη δειγμάτων, τα δείγματα θα είναι έτοιμα για την παράδοση λιγότερο από 3 ημέρες. Εάν είναι δείγμα cOem ίσως πάρτε ελάχιστα περισσότερο.
5. Τι γίνεται με τη χρονική ανοχή για τη μαζική παραγωγή;
Ειλικρινά, εξαρτάται από την ποσότητα διαταγής και η εποχή τοποθετείτε τη διαταγή. Αλλά ως επαγγελματικός κατασκευαστής, μπορούμε πάντα να επιτύχουμε την προθεσμία σας.
6. Πολιτικές Warranty&Return:
1. Τα περισσότερα προϊόντα προσφέρουν την εξουσιοδότηση μήνα 3-6 και δώδεκα μηνών εξουσιοδότηση για τους VIP πελάτες μας, εάν η ποιότητα να έχε οποιαδήποτε προβλήματα, έχουμε ένα αγαθό μετά από την υπηρεσία πώλησης ομάδα θα λύσουμε τα ποιοτικά προβλήματα για σας.
2. Οι ελαττωματικοί φορτιστές μπορούν να επιστραφούν από τον nonman-γίνοντα λόγο, οι φορτιστές αντικατάστασης θα σταλούν στην επόμενη διαταγή σας.

Συνιστώμενα προϊόντα