γρήγορος υπολογιστής γραφείου τηλεφωνικών στάσεων 10w Qi ασύρματος φορτιστής προωθητικό δώρο

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα KeiMi
Αριθμό μοντέλου STC-Q8
Ποσότητα παραγγελίας min 500PCS
Τιμή USD5.49-6.69
Χρόνος παράδοσης 5-25working ημέρες
Όροι πληρωμής T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς 100000 κομμάτι/κομμάτια το μήνα
Λεπτομέρειες
Όνομα στοιχείων Ασφαλίστρου προσαρμοσμένος προϊόν φορτιστής επιχειρησιακών δώρων στοιχείων λογότυπων προωθητικός καθ Υλικό PC.ABS
Διεπαφή εισαγωγής Τύπος Γ Ασύρματη δύναμη φορτιστών 10W
Εισαγωγή 5V-2A/9v-1.2A Size7cm 145*75*70mm
Υψηλό φως

ασύρματος φορτιστής υπολογιστών γραφείου 10w Qi

,

ασύρματος φορτιστής υπολογιστών γραφείου 5V 2A

,

Τηλεφωνική στάση Qi 10w ασύρματος φορτιστής

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

γρήγορος υπολογιστής γραφείου τηλεφωνικών στάσεων 10w Qi ασύρματος φορτιστής προωθητικό δώρο

 

Νέα γρήγορη τηλεφωνική στάση στοιχείων 10w Qi δώρων σχεδίου εταιρική προωθητική ασύρματος φορτιστής

 

Τηλεφωνική στάση ασύρματη περιγραφή φορτιστών:

 

1. Ευκολία ireless tand: η ασύρματη χρέωση δημιουργεί την απεριόριστη ζωή. Μπορεί να τοποθετηθεί δίπλα στο κρεβάτι, να μελετήσει το δωμάτιο και οπουδήποτε πρέπει να χρεώσετε. Ακριβώς βάλτε το τηλέφωνό σας κάτω και τη δαπάνη. Ο μικρός υπάρχων-λιγότερο σώμα καθιστά τη ζωή πιό φιλική.
2. Ευρύτερη συμβατότητα: 10W γρήγορη δαπάνη για το γαλαξία S20 Fe/S20/S10/S10E/S9/S8/Note 20 εξαιρετικά/σημείωση 10/9/8 -7.5W γρήγορη δαπάνη για το iPhone 11 υπέρ Max/11 Pro/11/XS/XR/X/8 συν -5W τυποποιημένη δαπάνη για άλλα qi-τηλέφωνα.
3. Αναβαθμισμένο καλώδιο τύπος-γ USB: Ο χαρακτηρισμός αναβάθμισε το συνδετήρα usb-γ και 3.3ft το /1.2M usb-γ στο καλώδιο δαπανών usb-α (συμπεριλαμβανόμενο) που παρέχει μια σταθερότερη γρηγορότερη και ασφαλέστερη χρέωση από το παραδοσιακό καλώδιο μικροϋπολογιστών USB.
4. Διπλός-σπείρες που ενσωματώνονται: Μετατρέψτε τους τρόπους και στο τοπίο και στο πορτρέτο προαιρετικά. Μπορείτε να χρεώσετε στον προσανατολισμό τοπίων προσέχοντας τα βίντεο, ή τον τρόπο πορτρέτου για το μήνυμα και την του προσώπου αναγνώριση. Συμβατό σύστημα με τις περισσότερες περιπτώσεις μέχρι 5mm (0.2inch) πυκνά.
5. Τα γεγονότα εσείς πρέπει να ξέρουν: ιδιαίτερα σύστησε εκείνη την δαπάνη με την υψηλής ισχύος παραγωγή QC 2,0/3,0 προσαρμοστές, οι οποίοι υποστηρίζουν γρήγορα να χρεώσουν στα τηλέφωνά σας. Δεν υπάρχει κανένας φορτιστής στη συσκευασία, πρέπει να πωληθεί χωριστά.

6. Καλή επιλογή δώρων: Ο χαριτωμένος και λεπτός μικροσκοπικός ομιλητής με τα ισχυρά υγιή και όμορφα φω'τα, το κάνει την καλύτερη επιλογή δώρων για τα παιδιά, την οικογένεια και τους φίλους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε οποιεσδήποτε περιπτώσεις, όπως χρησιμοποιημένος για τη γιόγκα, στο κόμμα φίλων, πηγαίνει έξω με την οικογένεια και τους φίλους, τη ημέρα των Χριστουγέννων, την ημέρα Πάσχας, την ημέρα των ευχαριστιών, τα γενέθλια, την επέτειο, την ημέρα μητέρων, την ημέρα πατέρων, αποκριές, το γάμο, κ.λπ.


Όνομα προϊόντων

Προωθητικός καθορισμένος ασύρματος φορτιστής επιχειρησιακών δώρων στοιχείων

Χρώμα

Ο Μαύρος ή συνήθεια

Μέγεθος

145*75*70mm

Βάρος προϊόντων

148g

Μέγεθος συσκευασίας

135*80*78mm

Υλικό

PC.ABS

Αποδοτικότητα χρέωσης

≤76%

Απόσταση χρέωσης

≤5mm

Συχνότητα χρέωσης

110-205 KHZ

Εισαγωγή

5V-2A/9v-1.2A

Παραγωγή

10W

γρήγορος υπολογιστής γραφείου τηλεφωνικών στάσεων 10w Qi ασύρματος φορτιστής προωθητικό δώρο 0γρήγορος υπολογιστής γραφείου τηλεφωνικών στάσεων 10w Qi ασύρματος φορτιστής προωθητικό δώρο 1γρήγορος υπολογιστής γραφείου τηλεφωνικών στάσεων 10w Qi ασύρματος φορτιστής προωθητικό δώρο 2γρήγορος υπολογιστής γραφείου τηλεφωνικών στάσεων 10w Qi ασύρματος φορτιστής προωθητικό δώρο 3γρήγορος υπολογιστής γραφείου τηλεφωνικών στάσεων 10w Qi ασύρματος φορτιστής προωθητικό δώρο 4γρήγορος υπολογιστής γραφείου τηλεφωνικών στάσεων 10w Qi ασύρματος φορτιστής προωθητικό δώρο 5γρήγορος υπολογιστής γραφείου τηλεφωνικών στάσεων 10w Qi ασύρματος φορτιστής προωθητικό δώρο 6γρήγορος υπολογιστής γραφείου τηλεφωνικών στάσεων 10w Qi ασύρματος φορτιστής προωθητικό δώρο 7γρήγορος υπολογιστής γραφείου τηλεφωνικών στάσεων 10w Qi ασύρματος φορτιστής προωθητικό δώρο 8γρήγορος υπολογιστής γραφείου τηλεφωνικών στάσεων 10w Qi ασύρματος φορτιστής προωθητικό δώρο 9

Packing&Transport

Προσαρμοσμένος: Δεχόμαστε το προσαρμοσμένο λογότυπο και τη συσκευασία διαθέσιμα.

Συσκευασία: Τα προϊόντα μας θα συσκευάζονταν σε ένα σκληρό κουτί από χαρτόνι/ένα διπλό κιβώτιο χρώματος κιβωτίων με μια φουσκάλα, και έπειτα σε ένα χαρτοκιβώτιο 3 στρωμάτων, και θα καθοριστούν στενά, ακόμη και η αποστολή θαλασσίως δεν είναι κανένα πρόβλημα.

Χρόνος παράδοσης:
1. Μαζική διαταγή: 25days μετά από την επιβεβαίωση.
2. Δείγμα: 3-7 ημέρες αφότου ζητήσατε την πληρωμή.

3. μπορείτε να πληρώσετε τη χρησιμοποίηση PayPal, Δυτική Ένωση, T/T.
4. όλη η πληρωμή γίνονται αποδεκτά μέσω της ασφαλούς μεταβίβασης επεξεργαστών πληρωμής.

 

FAQ

1. Πότε μπορώ να πάρω την αναφορά;
Αναφέρουμε συνήθως μέσα σε 24 ώρες αφότου παίρνουμε την έρευνά σας. Εάν είστε πολύ επείγοντες να πάρετε την τιμή, παρακαλώ μας καλέστε ή μας πέστε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας έτσι ώστε θα θεωρήσουμε την προτεραιότητα έρευνάς σας.
2. Πώς θα μπορούσα να αγοράσω τα προϊόντα εάν δεν υπάρχει καμία τιμή στον ιστοχώρο;
Οι αγοραστές πρέπει να στείλουν τις απαραίτητες λεπτομέρειες προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κατόπιν μια λογική αναφορά ως αίτημα θα παρεχόταν.
3. Πώς μπορώ να πάρω ένα δείγμα για να ελέγξω την ποιότητά σας;
Μετά από την επιβεβαίωση τιμών, μπορείτε να απαιτήσετε τα δείγματα για να ελέγξετε την ποιότητά μας. Εάν χρειαστείτε τα δείγματα, θα χρεώσουμε για το κόστος δειγμάτων. Αλλά το κόστος δειγμάτων μπορεί να είναι πληρωτέο μετά από την επιβεβαίωση διαταγής όταν είναι η ποσότητά σας της διαταγής περισσότερο από το MOQ.
4. Πόσο καιρό μπορώ να αναμείνω να πάρω το δείγμα;
Αφότου πληρώνετε τη δαπάνη δειγμάτων, τα δείγματα θα είναι έτοιμα για την παράδοση λιγότερο από 3 ημέρες. Εάν είναι δείγμα cOem ίσως πάρτε ελάχιστα περισσότερο.
5. Τι γίνεται με τη χρονική ανοχή για τη μαζική παραγωγή;
Ειλικρινά, εξαρτάται από την ποσότητα διαταγής και η εποχή τοποθετείτε τη διαταγή. Αλλά ως επαγγελματικός κατασκευαστής, μπορούμε πάντα να επιτύχουμε την προθεσμία σας.
6. Πολιτικές Warranty&Return:
1. Τα περισσότερα προϊόντα προσφέρουν την εξουσιοδότηση μήνα 3-6 και δώδεκα μηνών εξουσιοδότηση για τους VIP πελάτες μας, εάν η ποιότητα να έχε οποιαδήποτε προβλήματα, έχουμε ένα αγαθό μετά από την υπηρεσία πώλησης ομάδα θα λύσουμε τα ποιοτικά προβλήματα για σας.
2. Οι ελαττωματικοί φορτιστές μπορούν να επιστραφούν από τον nonman-γίνοντα λόγο, οι φορτιστές αντικατάστασης θα σταλούν στην επόμενη διαταγή σας.