Το αυτόματο αυτοκίνητο στερέωσης τοποθετεί τον ασύρματο φορτιστή για τα αρρενωπά κινητά τηλέφωνα

Τόπος καταγωγής Κίνα
Μάρκα KeiMi
Αριθμό μοντέλου STC-X345
Ποσότητα παραγγελίας min 200PCS
Τιμή USD5.99-8.99
Χρόνος παράδοσης 5-15Working ημέρες
Όροι πληρωμής Western Union, T/T
Δυνατότητα προσφοράς 250000 κομμάτι/κομμάτια το μήνα
Λεπτομέρειες
Όνομα προϊόντων Το ασύρματο ηλεκτρικό τηλέφωνο κυττάρων αυτοκινήτων τοποθετεί το φορτιστή Μέγεθος 119*69*18mm
Διαδικασία Λαστιχένιο πετρέλαιο ψεκασμού Υλικό Πλαστικό +PCB
Χρώμα Μαύρος Λιμένας εισαγωγής Μικροϋπολογιστής
Υψηλό φως

Το αυτόματο αυτοκίνητο στερέωσης τοποθετεί τον ασύρματο φορτιστή

,

αρρενωπός ασύρματος φορτιστής 119*69*18mm

,

10W αυτοκίνητο που στερεώνει τον ασύρματο φορτιστή

Αφήστε ένα μήνυμα
Περιγραφή προϊόντων

Το αυτόματο αυτοκίνητο στερέωσης τοποθετεί τον ασύρματο φορτιστή για τα αρρενωπά κινητά τηλέφωνα

 

10W αυτοκίνητο μονών κομματιών που στερεώνει τον ασύρματο φορτιστή για το αυτοκίνητο και τα αρρενωπά κινητά τηλέφωνα

 

10W γρήγορα χρεώνοντας το ασύρματο ηλεκτρικό τηλέφωνο κυττάρων αυτοκινήτων τοποθετήστε την περιγραφή φορτιστών:

1. Έξυπνο αυτόματο μαλάκιο: Ένας ενσωματωμένος αυτόματος αισθητήρας αναγνωρίζει και κλείνει αυτόματα τα όπλα μετά από το τηλέφωνό σας που τοποθετείται στο μαξιλάρι χρέωσης. Τα ευθυγραμμισμένα λάστιχο πιασίματα σιλικόνης αυτόματος-αποσύρουν σε μια συνήθεια κατάλληλη να λικνίσει ασφαλώς το τηλέφωνό σας σε ισχύ.
2. 10W γρήγορα ραδιόφωνο που χρεώνει: Ανώτατο 10W για τη Samsung S20/σημείωση 20 σημείωση 20 το υπερβολικό /Note 10/Note 10 άκρη +/Note 5, ανώτατο 7.5W Plus/S10/S9/S8/S7/S6 συμβατό για το iPhone 13/12/Mini/11 υπέρ/υπέρ Max/XS MAX/XS/XR/X/8/8+, qi-5W για άλλα τηλέφωνα. Για 15W, 10W, γρήγορος τρόπος χρέωσης 7.5W, QC 3,0 ο προσαρμοστής φορτιστών αυτοκινήτων απαιτείται ως πηγή ισχύος του (να μην περιλάβει).                                                                                        3. Ισχυρό φλυτζάνι αναρρόφησης & διευθετήσιμη εξέταση: Ο τηλεφωνικός κάτοχος αυτοκινήτων τοποθετεί το φορτιστή μπορεί να εγκατασταθεί στο ταμπλό ανεμοφρακτών αυτοκινήτων από τη βάση φλυτζανιών αναρρόφησης με το κολλώδες πήκτωμα. Και ο ασύρματος φορτιστής για το αυτοκίνητο είναι επίσης διαθέσιμος για τοποθετημένος στον εξαεριστήρα από το συνδετήρα. Η πλήρως περιστροφή 360 βαθμού επιτρέπει τη βέλτιστη εξέταση και την ευκολότερη χρήση των λειτουργιών.
 
Περιγραφή προϊόντων
Όνομα στοιχείων 10W γρήγορα χρεώνοντας το ασύρματο ηλεκτρικό τηλέφωνο κυττάρων αυτοκινήτων τοποθετήστε το φορτιστή
Τρόπος STC-X345
Featuer Αυτόματος ασύρματος φορτιστής στερέωσης
Υλικό Πλαστικό + PCB
Λιμένας εισαγωγής Μικροϋπολογιστής
Δύναμη εισαγωγής 9V-2A/12V-1.5A
Απαιτήσεις προσαρμοστών QC3.0 επάνω από18W(να μην περιλάβει) /Can προσαρμόζεται
Δύναμη παραγωγής 10W γρήγορος ασύρματος φορτιστής, συμβατός με 7.5w, 5w.

Το αυτόματο αυτοκίνητο στερέωσης τοποθετεί τον ασύρματο φορτιστή για τα αρρενωπά κινητά τηλέφωνα 0Το αυτόματο αυτοκίνητο στερέωσης τοποθετεί τον ασύρματο φορτιστή για τα αρρενωπά κινητά τηλέφωνα 1Το αυτόματο αυτοκίνητο στερέωσης τοποθετεί τον ασύρματο φορτιστή για τα αρρενωπά κινητά τηλέφωνα 2Το αυτόματο αυτοκίνητο στερέωσης τοποθετεί τον ασύρματο φορτιστή για τα αρρενωπά κινητά τηλέφωνα 3Το αυτόματο αυτοκίνητο στερέωσης τοποθετεί τον ασύρματο φορτιστή για τα αρρενωπά κινητά τηλέφωνα 4Το αυτόματο αυτοκίνητο στερέωσης τοποθετεί τον ασύρματο φορτιστή για τα αρρενωπά κινητά τηλέφωνα 5Το αυτόματο αυτοκίνητο στερέωσης τοποθετεί τον ασύρματο φορτιστή για τα αρρενωπά κινητά τηλέφωνα 6Το αυτόματο αυτοκίνητο στερέωσης τοποθετεί τον ασύρματο φορτιστή για τα αρρενωπά κινητά τηλέφωνα 7

Packing&Transport

Προσαρμοσμένος: Δεχόμαστε το προσαρμοσμένο λογότυπο και τη συσκευασία διαθέσιμα.

Συσκευασία: Τα προϊόντα μας θα συσκευάζονταν σε ένα σκληρό κουτί από χαρτόνι/ένα διπλό κιβώτιο χρώματος κιβωτίων με μια φουσκάλα, και έπειτα σε ένα χαρτοκιβώτιο 3 στρωμάτων, και θα καθοριστούν στενά, ακόμη και η αποστολή θαλασσίως δεν είναι κανένα πρόβλημα.

Χρόνος παράδοσης:
1. Μαζική διαταγή: 25days μετά από την επιβεβαίωση.
2. Δείγμα: 3-7 ημέρες αφότου ζητήσατε την πληρωμή.

3. μπορείτε να πληρώσετε τη χρησιμοποίηση PayPal, Δυτική Ένωση, T/T.
4. όλη η πληρωμή γίνονται αποδεκτά μέσω της ασφαλούς μεταβίβασης επεξεργαστών πληρωμής.

 

FAQ

1. Πότε μπορώ να πάρω την αναφορά;
Αναφέρουμε συνήθως μέσα σε 24 ώρες αφότου παίρνουμε την έρευνά σας. Εάν είστε πολύ επείγοντες να πάρετε την τιμή, παρακαλώ μας καλέστε ή μας πέστε στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας έτσι ώστε θα θεωρήσουμε την προτεραιότητα έρευνάς σας.
2. Πώς θα μπορούσα να αγοράσω τα προϊόντα εάν δεν υπάρχει καμία τιμή στον ιστοχώρο;
Οι αγοραστές πρέπει να στείλουν τις απαραίτητες λεπτομέρειες προϊόντων μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Κατόπιν μια λογική αναφορά ως αίτημα θα παρεχόταν.
3. Πώς μπορώ να πάρω ένα δείγμα για να ελέγξω την ποιότητά σας;
Μετά από την επιβεβαίωση τιμών, μπορείτε να απαιτήσετε τα δείγματα για να ελέγξετε την ποιότητά μας. Εάν χρειαστείτε τα δείγματα, θα χρεώσουμε για το κόστος δειγμάτων. Αλλά το κόστος δειγμάτων μπορεί να είναι πληρωτέο μετά από την επιβεβαίωση διαταγής όταν είναι η ποσότητά σας της διαταγής περισσότερο από το MOQ.
4. Πόσο καιρό μπορώ να αναμείνω να πάρω το δείγμα;
Αφότου πληρώνετε τη δαπάνη δειγμάτων, τα δείγματα θα είναι έτοιμα για την παράδοση λιγότερο από 3 ημέρες. Εάν είναι δείγμα cOem ίσως πάρτε ελάχιστα περισσότερο.
5. Τι γίνεται με τη χρονική ανοχή για τη μαζική παραγωγή;
Ειλικρινά, εξαρτάται από την ποσότητα διαταγής και η εποχή τοποθετείτε τη διαταγή. Αλλά ως επαγγελματικός κατασκευαστής, μπορούμε πάντα να επιτύχουμε την προθεσμία σας.
6. Πολιτικές Warranty&Return:
1. Τα περισσότερα προϊόντα προσφέρουν την εξουσιοδότηση μήνα 3-6 και δώδεκα μηνών εξουσιοδότηση για τους VIP πελάτες μας, εάν η ποιότητα να έχε οποιαδήποτε προβλήματα, έχουμε ένα αγαθό μετά από την υπηρεσία πώλησης ομάδα θα λύσουμε τα ποιοτικά προβλήματα για σας.
2. Οι ελαττωματικοί φορτιστές μπορούν να επιστραφούν από τον nonman-γίνοντα λόγο, οι φορτιστές αντικατάστασης θα σταλούν στην επόμενη διαταγή σας.

Συνιστώμενα προϊόντα